неделя, 31 юли 2011 г.

''Universal Music Bulgaria'' за номинацийте на Деми в TCA

 
Заедно със Селена Гомез, сладураната Деми Ловато е сред претендентите за Choice Summer Music Star, а новият й хит „Skyscraper" е номиниран за най-добър летен хит в категория Choice Summer Song. В парчето тийн звездата прави емоционална изповед за трудните моменти в живота си. Гласувайте за младата старлетка до 5-ти август на: www.teenchoiceawards.com!

Стари снимки на Деми със семейството и

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Две стари снимки на Деми и нейното семейство бяха наскоро публикувани в интернет, едната на които от тях Деми е с чичо си, Брендън, по-малката сестра на Деми и други. За съжаление и двете снимки са с лошо качество. Можете да ги видите в галерията.

Нови лични снимки на Дем.

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Обществения адрес на Деми за изращане на писма.

 
Искали ли сте някога да изпратите писмо или дори подарък на Деми? Вашата мечта може да се реализира сега. Майката на Деми отговори на фен, който попита как да се изпрати писмо на Деми в туитъра на Диана. Вижте отговора:
''За всички онези, които искат адреса на Деми - Artist Arena, 853 Broadway, 3rd Floor, NY, NY 10003! :)''
Така че, ако имате възможност изпращайте на адреса по-горе, но пишете на английски и може би Деми ще го види.

Коя звезда има най-верните фенове?

 
Сайтът Hollywood Life анкета в която да се избере коя звезда има най-верните фенове. Сред тях е и Деми. За сега води Майли Сайръс. Гласувайте от ТУК.

събота, 30 юли 2011 г.

Дeми:Защо не се родих нормална?

С новия си сингъл “Skyscraper,” бившата звезда на Дисни, Деми Ловато,се изкачва все по - нагоре в класациите на iTunes. Тя е сигурна,че получава много голямо внимание от пресата в последните седмици. Деми си поговори с Ryan Seacrest за борбата и с анорексията, булимията и рязането - и за новите и възгледи към живота.
"Аз се боря с депресията още от 7 годишна", казва тя, признавайки, че дори и на тази млада възраст тя е знаела,че това е ненормално за дете.

Тя вярва, че ако биполярното разстройство е било диагностицирано по-рано, тя е можела да избегне някои от проблемите, които са я принудили да влезе в клиника миналата година. 
Сега обаче тя може да следи болеста си. "Това е ежедневно пътуване и това определено ще бъде нещо,с което ще трябва да се боря в останалата част от живота си."

Въпреки, че Деми се опитва да запази положителна перспектива, тя все още има лоши дни. "Понякога се питам "Защо не се родих нормална?" И това е гадно, но е така със славата. Това ще бъде дневна битка и аз няма да мога да бъда перфектна."

  "Днес аз съм наистина щастлива и съм много развълнувана за живота си", казва Ловато. "Не знам какво може да се случи утре, но знам, че ако нещо се случи, аз ще продължавам да опитвам."

Деми на летището в ЕлЕй | 29.07

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми беше в Маями да запише дует с Тимбаланд и е снимана от папараци да пристига на летището в Лос Анджелис вчера следобед /29 юли/. Вижте снимките като натиснете на изображението по-горе.

Деми Ловато се чувства изморена

 Близка приятелка на Деми Ловато споделила, че звездата има нужда от почивка. Тя имала предвид, че Деми се чувства изморена дори да не го показва. Звездата на тези години би трябвало да има време за себе си, а не да работи толкова много. Деми работи много над албума си и дори вече да е готов, има много работа по промотирането му и клипове към хитовите песни. "Деми не се оплаква. Тя работи без да казва много и не занимава другите хора с проблемите си. Тя обаче е изморена, вижда се, че има нужда от почивка" - споделила загрижена нейната приятелка в интервю за известен американски таблоид.

Деми и Райън излизат?

Най-пресните клюки от Холивуд носят, че 18-годишната звезда на "Дисни" Деми Ловато е хвърлила око на два пъти по-възрастния от нея актьор Райън Филип. Двамата излезли на няколко срещи и според техни познати помежду им прехвърчали доста искри. "Деми и Райън определено си паднаха един по друг, но между тях няма нищо сериозно, поне засега. На Райън не му пука, че Деми е доста по-малка от него, за него възрастта не е решаващ фактор", заявил познат на двойката. "Деми не знаеше, че Райън ще става баща, докато бившата му приятелка Алексис Нап не роди. В началото това доста я стресна, но после се успокои, тъй като Райън не показа с нищо, че появата на бебето променя по някакъв начин отношението му към нея", добавил близкият на Деми Ловато и Райън Филип.

Firefly за дуета на Деми и Тимбаланд

 Скоро се очаква да излезе един о най-хитовите албуми на годината. Това е на албумът на Деми Ловато. В него явно ще има дует със певецът и продуцентът Тимбаланд, защото певицата е цяла седмица вече в Маями, където двамата записват песни в студиото. Самият Тимбаланд качи снимка в Twitter на него и Деми в студиото. По-късно качи снимка, на която са заедно Деми и рапъра Missy Elliott, носител на 5 Грами. Ловато и Тимбаланд не дадоха повече подробности за дуета им.

Нови снимки от фотосесията за списание People

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Деми на корицата на списание Todateen | Август

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

петък, 29 юли 2011 г.

Нова снимка от On Air With Ryan Seacrest

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Деми става бъроз известна в интернет

 Сайтът на Rolling Stone написа една статия, в която се говори как Деми става бързо известна в мрежата, брагодарение на новият си сингъл Skyscraper. Вижте:
Изведнъж една зряла певица Деми Ловато се върна излекувана от клиниката, в която лежа брейки се със емоционалните си проблеми и издаде нов сингъл на име Skyscraper. Ловато започна да става толкова бързо известна в мрежата, благодарение на това, че Skyscraper стана хит. Песента зае 1 позиция за по-малко от 24 часа в iTunes, а по-късно и клипът. Зае 2 място в BigChampagne и Ultimate Chart, където получи позитивни коментари от Facebook, Twitter и други известни интернет страници. Онлайн продажбите на синъла надвишават рекорди. Skyscraper. зае 10 място в Billboard Hot 100. Видеото има вече над 5 000 000 гледания във YouTube на канала Vevo. Щом сингълът излезе незабавно стана тема тенденция в Twitter и със над 2 милиона "харесвания" във Facebook. Ако всичко продължава така ще започнат онлайн продажби за билети на концертите на Деми и нейни продукти. За сега това е едно добро начало!!

Нова лична снимка от студиото

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Още нови снимки от фотосесията за списание People

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Нови снимки с фенове

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Стопкадри от ''Skyscraper''

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Добавих 42 стопкадри от най-новия клип на Деми ''Skyscraper''. Вижте ги в галерията ни.

♥ Нови снимки на Деми от People Magazine ♥

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Намерих нови снимки на Деми от фотосесията за People Magazine. За съжаление те са със таг, но когато ги намеря без таг ще ги кача наново. Деми е уникална на тях!! Също така искам да ви кажа, че утре ще направя нов дизайн с тези снимки!

Нови туитър снимки

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Дисни момчета и момичета: Преди и сега

 
18-годишната звезда започва кариерата си заедно с Джонас Брадърс в музикалния филм на Дисни ''Camp Rock''. След това започва в хитовия сериал ''Съни на алеята на славата'', звездата преодолява личните и емоционалните си проблеми и издава сингъла ''Skyscraper'', който наскоро влезе в Топ 10 на Billboard Hot 100.

четвъртък, 28 юли 2011 г.

Нова снимка с приятели


/натиснете снимката за да отидете в галерията/

2 нови снимки с фенове


/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Гласувайте за Деми на ''ALMA Awards 2011''

 
Деми е номинирана за ''Favorite TV Actress - Leading Role in a Comedy/Любима телевизионна актриса - главна роля в комедия/ в ''ALMA Awards 2011''. За да гласувате натиснете ТУК. Трябва да се регистрирате!

Деми ще пее ''Skyscraper'' на Do Something Awards 2011

 
Официалният профил в туитър на наградите ''Do Something Awards 2011'' туко-що даде страхотна новина за феновете на Деми, вижте по-долу:
''Не мога да чакам повече. @ddlovato ще пее #skyscraper в #DSAwards на 18 август по @vh1. Защо? #Lovatics са жестоки.''
И след това той добави:
''Ние току-що говорихме с фирмата и. #DSAwards е абсолютно първото телевизионно изпълнение на живо на #skyscraper.'' 
Изглежда, че Деми няма да пее на ''Teen Choice Awards'', но тогава каква ли е изненадата?? Все още никой не знае. Наградите ще се състоят на 18 август. Нетърпеливи ли сте да я чуете? Можете да видите подробности за наградите от тук

Демо версията на ''I still your voice'' с превод!

Благодарим на snowyw за прекрасния превод!

Нова снимка на Деми с фен

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Деми ще присъства на ''Teen Choice Awards''

 
Профилът в туитър на ''Teen Choice Awards'', потвърди присъствието на Деми на събитието тази година. Вижте:
''Lovatics, чухте ли? @ddlovato ще е на Teen Choice. Ние планираме специална изненада. Вие не искате да го пропуснете!''
Деми се състезава в четири категории:  ”Choice TV Actress: Comedy”, “Choice Twit”, “Choice Summer Music Star: Female” и “Choice Summer Song”. Напомням ви гласувайте ВСЕКИ един ден за Деми от ТУК.

вторник, 26 юли 2011 г.

Деми и Тоби Гад празнуват успеха на ''Skyscraper''

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Тоби Гад, автора на ''Skyscraper'' е публикувал снимка в туитъра си с Деми, докато празнуват успеха на песента. Вижте снимката като кликнете на изображението по-долу.

Още снимки на Деми в радио ''Y 100''

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Добавихме в галерията ни 35 снимки на Деми в радио ''Y 100'' вчера /25 юли/ в Маями. Вижте снимките като натиснете на изображението по-горе.

Деми говори за Skyscraper и новият си албум

 Интервюитащ: Вие получихте доста похвали за новият си сингъл "Skyscraper" Какво мислите за това?
Деми: Мисля, че е просто невероятно. Наистина получих позитивни коментари от много известни личности като Кети Пери и Кели Кларксън. Наистина страшно се радвам, че те уважават музиката ми. Толкова съм благодарна. Толкова е вълнуващо, когато виждаш, че другите туитват за тебе хубави неща.
Интервюитащ: Смятата ли, че сътрудничество със всеки от тези звезди, които уважават музиката ви би се получило?
Деми: Честно казано бих искала да си сътруднича с тези хора. Все още не съм имала тази възможност, но може би за в бъдеще..
Интервюитащ: С кого си партнираш докато работиш по новият си албум?
Деми: Занимавам се с продуценти и автори на песни. Работила съм с Тод Гад и с двойката Дан. Заедно направихме наистина няколко вдъхновяващи работи. Работих й със Райън Тедар от OneRepublic, онзи ден. Също така съм работила с Тим и Антонина от Rock Mafia. Така че съм работила с едни невероятни хора и съм страшно развълнувана за новите ми срещи.

Деми получи още две нови песни от Тимбаланд

 Тимбаланд написа в своят туитър:
Ей, @ddlovato причиних хаус с музиката. Само оке две [песни] имам за теб. Един от моите производители @Wizz_Dumb ще ви я изпрати утре.
Също така  Missy Elliott се е възползвала от случея и е показала рапът на Skescraper на Деми. Дори Тимбаланд се пошегува като написа "Представих @MissyElliott на @ddlovato и те започнаха да си говорят сякаш са сестри" а Missy Elliott отвърна "Да, тя е много талантлив и добър човек".

Дуета на Деми и Тимбаланд е готов!!

 Най-сетне след дългоочакваната среща на Деми и Тимбаланд, дуета йм е готов. Още през Януари, когато той каза, че Деми е невероятна певица и би искал да направи дует със нея се започнаха такива слухове. Срещата на двамата изпълнители беше много трудна, но те я осъществиха благодарение на туитър. Вижте какво написа Тимбаланд в туитър след вчера:
Йо @ddlovato свършихме с песента ни. Не мога да лъжа отново я слушам. Знайте, че @ddlovato има талант.
Чуйте демото на песента:

Деми Ловато напуска радио Y100 | 25.07

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Деми в студиото на радио Y100 | 25.07

/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми се е възползвала от случея, че е в Маями за да даде интервю пред радио Y100. Излязоха две снимки от студиото. Вижте ги като цъкнете на изображението по-горе.

Деми в студиото на радио 93.9 FM Lite | 23.07

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Деми в сутришното радио 93.9 FM Lite

На 23 Юли, Деми Ловато е дала сутришно интервю пред радио 93.9 Lite FM. Чуйте го цялото, а по-късно ще качим снимките.


В интервюто новото, което казва Деми е че:
  • Все още е в процес на възстановяване.
  • Skyscraper е с цел да вдъхнови и да помогне на хората със същите проблеми като на Деми
  • Деми споделя всичко със семейството си.
  • През последните 6 години Деми се е борела със хранителното разствойство, анорексия и булимия. В следствие на тези проблеми се е появило и нервното разствойство, след което е дошло ред на самонараняването. Всички тези проблеми са много опасни и най-накрая Деми е решила да потърси помощ. Още тя казва, че решението за помощ е най-правилното в живота й. След това като се е оправила вече може да се нарече "идол" и "пример за подражание" на днешните тинеийджъри. 
  • Деми споделя, че е тъжна, защото сестра й иска да излязат двете и да се возят на мотор, но папараците не ги оставят намира.
  • Деми би желала да има супер сила - телепортация, защото пътува много.
  • Майката на Деми казва, че днес е критикувала Деми за облеклото й, но мисли, че дрехите, с които Деми е облечена са сладки.
  • Диана /майката на Деми/ казва, че е по-ниска от Деми и дори от Мадисън, която е на 9 години. 
  • Диана не обича да носи обеци с пера, макари дъщеря й носи. Има само един чивт такива.

Деми на летището в Маями | 24.07

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми бе забелязана да тръгва от международното летище на Лос Анджелис и часове по-късно да пристига в Маями. За да видите снимките от Маями, Флорида цъкнете на изображението по-горе.

Скорошни туитове на Деми

 @ddlovato: Така..новият ми приятел @freestylesteve просто иска 5 последолателя. Казвам да му дадем *НЯКОЛКО* повече от това. RT!! ДОБАВЕТЕ ГО!! СЕГА!!
@ddlovato: Подвижна още в студиото в 2:30 сутринта... това е точно което правим..?
 Кафе моля..
@ddlovato: Не мога да повярвам, че пропуснах Maroon 5 в Холивуд тази вечер :(
@ddlovato: @luvleejackson Обичам те и благодаря! Хо /прегръдка и целувка/
@ddlovato: Ексцентрична съм, защото съм ТОЛКОВА гладна..Не мога да чакам да ям! Хаха!
@ddlovato: @RavenLoveClaw  Здравей сладурче! Благодаря за подкрепата :)

понеделник, 25 юли 2011 г.

Деми на летището в Лос Анджелис | 24.07

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми е била забелязана следобед на летището във Лос Анджелис, на път да се срещне с Тимбаланд за да запишат най-после дългоочаквания дует. За да видите снимките натиснете на изображението по-горе.

Дуета на Деми и Тимбаланд вече е потвърден

 
Да, Lovatics! Така наречения дует на Деми с Тимбаланд действително ще се състои! Вижте какво Деми написа в туитъра си: 
''Благодаря ви LOVATICS... Вие направихте това да се случи..... Качвам се в самолета, Маями идвам!''
И след това Деми попита Тибаланд и брат му, Себастиан дали са готови, при което Себастиан отговаря:
''Уоу Мисля, че въпросът е ти готова ли си?''
И Деми каза:
''Аз вече съм готова! Хахаха.''
А вие готови ли сте?

Пародия на ''Skyscraper''

Феноменът на YouTube, Шейн Доусън направи пародия на ''Skyscraper'' на Деми Ловато. Той не се присмива на смисъла на песента, а на фактът, че Хари Потър е свършил. В туитъра си, Шейн каза, че няма нищо общо с Деми и не искат да я дразнят или обиждат. Вижте го по-долу:

Стилът на Деми: Клипа ''Skyscraper''

Едно момиче на име Ашли направи урок как да си направим косата и грима на Деми в ''Skyscraper''. Вижте:

неделя, 24 юли 2011 г.

Новини за дуета на Деми и Тимбаланд

 
Производителят и колега на Тимбаланд - Себастиан, който дава информация за дуета, туитна нещо не толкова вълнуващо за феновете. Вижте:
''Шанса за дуета на Деми и Тимбаланд да не се състои е 85%, така че 15% е шанса да се състои.''
Ние не знаем причината поради която дуета може да се отмени. Но преди Тимбаланд беше направил клип в който дава превю на песента.. сега остава само да чакаме. Вие как мислите ще се състои ли дуета?

Деми говори за смъртта на Ейми Уайнхаус

 
Вчера светът беше шокиран от смъртта на всепризнатата певица Ейми Уайнхаус, тя е починала Лондон. Деми коментира нещо за нея. Вижте:
''Ейми Уайнхаус.. Толкова съм тъжна. За съжаление света загуби една невероятно талантлива жена с такова голямо заболяване... пристрастяване. #RIP''
Почивай в мир, Ейми! :(

събота, 23 юли 2011 г.

Изтеглете си ''Rascacielo''

 
/натиснете снимката за да изтеглите песента/
Понеже някой в чата попита откъде да си изтеглите ''Rascacielo'' реших да я кача и да ви дам линк. Можете да я изтеглите като натиснете снимката по-горе! Уверявам ви с перфектно качество е звука.

Clevver TV за новият албум на Деми

петък, 22 юли 2011 г.

Деми напуска студиото на радио KISS FM | 21.07

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми беше забелязана да напуска студиото на радио KISS FM в Бърбанк, Калифорния на 21 юли, 2011. Добавих 8 снимки в галерията ни! Деми е страшно сладка на снимките!

Третият студиен албум на Деми излиза на 20 септември!!

 
По време на чат на живо по Cambio, певица и актриса обяви, че нейният трети студиен албум ще бъде издаден на 20 септември, 2011. Ловато каза:
''Този албум е определено повече поп отколкото поп-рок. Вокалите ми са по-силни както видяхте в новия ми сингъл ''Skyscraper'' и се чувствам много комфортно с това.''
Малката сестра на Деми, Мадисън която участва в ''Отчаяни съпруги'', каза че албума на Ловато е най-готиният, който някога е чувала!
Деми заяви пред феновете си на живо, че тя все още не е взела решение кой да е следващия и сингъл, казвайки:
''Всъщност съм записала около 20-тина песни. В момента оправяме детайли около албума и след това ще се избере следващия сингъл.Не знам кой ще бъде.''
Ловато също намекна нещо за предстоящото си турне, след като фен я попита през кои страни ще мине през турнето си.
''Турнето ми наистина ще започне скоро. Може би е възможно да мина през целия свят.Не знам.. Просто казвам!''

Видео на Деми от радио KISS FM

Както вече ви съобщихме, Деми имаше интервю в програмата на JoJo по радио KISS FM. Вижте видеото по-долу:

♥ Зад кулисите на лайв чата ♥

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
След представянето на малката сестра на Деми, Мадисън, която беше специален гост в лайв чата, Деми показа цялата си любов към нея. Намерих снимки от студиото преди лайв чата да започне. Можете да ги видите в галерията ни.

♥ Деми в радио KISS FM ♥

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Вчера късно вечерта, Деми беше в студиото на радио KissFM, където даде интервю на JoJo Wright. След един добър разговор и спокойна преди да напусне студиото, звездата позира за снимки със водещия. Вижте снимките по-горе.

Деми напуска студиото си | 21.07

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми е била забелязана в четвъртък следобед /21 юли/ да излиза от звукозаписното си студио в Лос Анджелис, Калифорния. Вижте снимките в галерията ни.

Нови лични снимки на Деми

 
/натиснете снимката за да отидете в галерията/
Появи се нова лична снимка на Деми от лайв чата и вчера. Също така има лични снимки от ''Noon by Noor''. Вижте ги в галерията ни.

четвъртък, 21 юли 2011 г.

Текста на ''Rascacielo''

Ето, че вече излезе и текста на испанската версия на ''Skyscraper'', ''Rascacielo''. Вижте го отдолу:
Rascacielo
por Demi Lovato


Llora el cielo
y en mis manos
veo esas lágrimas caer.
El silencio
me hace daño
se acabo nuestro querer,
la tristeza me castiga
se apropia de mi ser.

Puedes llevarte mi ilusión,
romperme todo el corazón,
como a un cristal
que se cae al suelo.
Pero te juro que al final
sola me voy a levantar,
como un rascacielo.

Poco a poco,
con el tiempo,
voy a olvidarme de ti,
no te vas a dar cuenta
que estoy sangrando aqui.
Mis ventanas se han quebrado
mas no me voy a rendir.

Puedes llevarte mi ilusión,
romperme todo el corazón
como a un cristal,
que se cae al suelo.
Pero te juro que al final,
sola me voy a levantar
como un rascacielo.

Vete a volar
yo estoy mejor asi
muy lejos de ti.
No vuelvas mas
que ya lo decidi
sin tu recuerdo aprendere a vivir

Puedes llevarte mi ilusión,
romperme todo el corazón,
como a un cristal
que se cae al suelo.
Pero te juro que al final
sola me voy a levantar
como un rascacielo.

Como un rascacielo (x5)

Arranha-céu
(Tradução)

O céu chora
E em minhas mãos
Vejo essas lágrimas caírem.
O silêncio
Me faz mal
Acabou o nosso amor
A tristeza me castiga
Se apropria do meu ser
Você pode levar as minhas ilusões
Quebrar todo o meu coração
Como um cristal
Que cai no chão
Mas eu te juro que no final
Eu vou me levantar sozinha
Como um arranha-céu

Pouco a pouco
Com o tempo
Vou me esquecer de você
Você não vai perceber
Que estou sangrando aqui
Minhas janelas foram quebradas
Mas eu não vou desistir

Você pode levar as minhas ilusões
Quebrar todo o meu coração
Como um cristal
Que cai no chão
Mas eu te juro que no final
Eu vou me levantar sozinha
Como um arranha-céu

Vá embora
Eu estou melhor assim
Bem longe de você
Não volte mais
Eu já decidi
Sem a sua lembrança aprenderei a viver

Você pode levar as minhas ilusões
Quebrar todo o meu coração
Como um cristal
Que cai no chão
Mas eu te juro que no final
Eu vou me levantar sozinha
Como um arranha-céu

Como um arranha-céu (x5)