събота, 31 март 2012 г.

Вижте предварителен преглед на интервюто на Деми за E!News + нови откъси от ''Give Your Heart a Break''

 E!News направиха специално интервю с Деми по случай премиерата на "Give Your Heart a Break'', където тя говори за прословутото и ''гадже'' в клипа и колко се е забавлявала да го прави. По-долу можете да видите нови откъси от клипа както и малка част от интервюто:

петък, 30 март 2012 г.

Нов откъс от клипа на ''Give Your Heart a Break''

VEVO има канал в YouTube, който се обновява всяка седмица с видеота, за да покажат тенденциите от последните 7 дни. Днес /30-ти март/, беше публикувано видео в този канал, и можем да видим още един нов откъс от видето на Деми за ''Give Your Heart a Break''. Вижте го по-долу от 01:00:

Трети тийзър на ''Give Your Heart a Break''

Днес излезе третият и може би последен тийзър от клипа на ''Give Your Heart a Break''. Напомняме ви, че официалния клип излиза по E! & EONLINE.com на 2-ри април, а във VEVO на 3-ти април. Витже тийзъра в официалната ни страница в VBOX7 по-долу:

Деми ще има лайв чат на 2-ри април

На 2-ри април за дебютът на ''Give Your Heart a Break'', Деми ще участва в лайв чат за Habbo Hotel в 17:20 /великобританско време/, вероятно 19:20 /българско време/.


Ако искате да се присъедините към лайв чата, просто посетете интернет страницата на играта, създадете си профил и влезнете в стаята ''The Demi Lovato Star Lounge'' на определения ден и се опитайте да говорите с нея! По-долу можете да видите снимка на стаята за игра, където чата ще се проведе:

Деми ще бъде в Милано, Италия на 31-ви март! (Видео съобщение)

На 31-ви март в Милано, Италия, Деми ще проведе промоционално събитие за последния и албум ''Unbroken''. Тя ще раздава автографи и ще говори с някой фенове. Вижте видео съобщението и с превод, по-долу:

Скорошни снимки с фенове (март,2012)

/натиснете снимката за да отидете в галерията/

сряда, 28 март 2012 г.

Втори тийзър за клипа на ''Give Your Heart a Break''

Днес излезе нов тийзър от клипа на ''Give Your Heart a Break''. В него певицата се ''гушка'' с гаджето и в клипа. Задължително го вижте:

неделя, 25 март 2012 г.

Финалист в X-Factor прави кавър на ''Skyscraper''


В края на датската версия на X-Factor един от финалистите изпя ''Skyscraper'', първият сингъл от 3-тия албум на Деми ''Unbroken''. Вижте изпълнението по-долу:

събота, 24 март 2012 г.

Стилове от клипа на ''Give Your Heart a Break''

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Добавихме два нови стила от клипа на ''Give Your Heart a Break'', които излязоха вчера. Клипа излиза на 2-ри април. Вижте ги, като натиснете на бленда по-горе.

петък, 23 март 2012 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: Тийзър на ''Give Your Heart a Break''

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Вчера Деми качи тийзър от предстоящия си клип за песента и ''Give Your Heart a Break''. В тези 18 секунди тя и ''гаджето и'' се появяват между пердета и чаршафи. В края на видеото певицата потвърдява официалната дата на премиерата на клипа - 2-ри март по E! и E! Online и на 3-ти март във VEVO. Вижте видеото по-долу:

Клипа на ''Give Your Heart a Break'' излиза на 2-ри април!

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Преди няколко часа, беше официално потвърдено, че клипа на Деми към песента и ''Give Your Heart a Break'' излиза на 2-ри април. В официалния сайт на VEVO, не е достъпен за България, но някой американски фенове на Деми са снимали снимка от качения клип, който ще е достъпен за гледане на 2-ри април, както казах по-горе. Развълнувани ли сте най-после да видите клипа?

Нова лична снимка с приятели

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/

Пиано версия на ''Skyscraper''

Вчера Деми качи нов клип в YouTube профила си, който е акустична версия на първия и сингъл от ''Unbroken'', ''Skyscraper'', можете да го видите по-долу:

Сега можете да се присъедините с Деми в Google+

вторник, 20 март 2012 г.

понеделник, 19 март 2012 г.

Снимки от изпълнението на Деми в ''American Idol'' (15/03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми изпълняваше ''Give Your Heart a Break'' на живо в ''American Idol'', 11-ти сезон на шоуто с елиминациите на 15-ти март в Холивуд, Калифорния. Добвихме 32 снимки с високо и средно качество в галерията! Тя изглеждаше абсолютно невероятно и звучеше страхотно! Вижте видео от изпълнението и в по-долните публикации.

Снимки от лайв чата с Z100 New York (08/03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми имаше лайв чат с ''Z100 New York'' на 8-ми март в Ню Йорк. Добавихме снимки от чата на певицата с феновете и, вижте ги, като натиснете на бленда по-горе.

Деми на премиерата на ''Big Time Movie'' в Ню Йорк (06/03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми присъства на премиерата на филма на ''Big Time Rush'' на 6-ти март в Ню Йорк. Тя изглеждаше невероятно! Не забравяйте да ги погледнете.

събота, 17 март 2012 г.

Новини около сайта

 Здравейте, приятели, първо искам да ви благодаря за всички тези 60,000+ посещения, невероятни сте! Сега ще ви издам някой от новите изненади които подготвям за сайта, но също и молби хаха.
  1. Много скоро ще кача филма на Деми ''Stay Strong'' и след това ще го преведа, но също така ще има и специална изненада за вас. :)
  2. Подготвям нов сайт за една звезда, на която име все още няма да издам.
  3. В следващите няколко дена/седмици ще излезе новият клип на Деми за ''Give Your Heart a Break'', а това означава - НОВ ДИЗАЙН!
  4. Отново започваме да публикуваме в ''Facebook''. /вижте страницата от тук/
  5. Моля ви, тези които са се записали за проекта направете клиповете по-бързо, защото искам да може проекта да е завършен до премиерата на ''GYHAB'', изпращайте ги на имейл: ddlovato-web@abv.bg или скайп: musik_aidol.
  6. В лайв чата си за VEVO на 8-ми март, Деми каза, че клипа на ''Give Your Heart a Break'' ще излезе до няколко седмици.
  7. В същия лайв чат, тя сподели с нас, че на турнето и ще пее нови песни от албума и ''Unbroken''.
  8. На 21 март /сряда/ в Япония ще излезе ''Deluxe'' версията на ''Unbroken'' и ще съдържа две нови неиздадени песни на Деми, ''Yes I Am'' /''Да, аз съм''/ и ''After Shock'' /''След удара''/
Това е засега очаквайте още новини около сайта - скоро.

четвъртък, 8 март 2012 г.

Лайв чата на живо - СЕГА!!!

Деми се връща в хотела си в Ню Йорк (07/03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми беше видяна да се връща в хотела си в Ню Йорк, вчера. Изглежда много красива, не забравяйте да погледнете снимките в галерията ни, като натиснете на бленда по-горе.

Деми напуска хотела си в Ню Йорк (07/03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Деми беше забелязана да напуска хотела си в Ню Йорк на 07-ми март. Изглежда невероятно, вижте снимките, като натиснете на бленда по-горе.

Деми напуска студиото на MTV след ''After Show'' (06/03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
На 06-ти март Деми беше забелязана от папараците да напуска студиото на MTV след като направи ''After Show'' след документалния и филм. Вижте ги, като натиснете на бленда по-горе.

Деми участва в епизод на ''Punk'd'' + снимка

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
За тези, които не знаят ''Punk'd'' е шоу, в което си правят шеги с известни личности, и разбира се, всичко се снима. Новият сезон започва на 29-ти март и личности като Лиън Хемсуърт, Тейлър Суифт и Деми Ловато са хванати. По-горе можете да видите снима на Деми от епизода.

Снимки от MTV Stay Strong - After Show (06/03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/

сряда, 7 март 2012 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: ''Stay Strong'' - целият филм

 Вчера /06 март/ Ловатиците най-накрая успяха да гледат специалния документален филм на Деми, ''Stay Strong''. В филма има кадри от турнето и ''A Special Night With Demi Lovato'', както и можем да следим отблизо възстановяването на Деми след центъра за лечение. Вижте пълния документален филм по-долу:

Стилове от ''Stay Strong''

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Добавихме стилове от документалния филм на Деми ''Stay Strong'', който излезе вчера вечерта в САЩ. Вижте ги, като натиснете на бленда по-горе.

''Demi Lovato: Stay Strong'' - After Show

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Вижте едно кратко интервю на няколко части на Деми, което тя направи след премиерата на новия и документален филм ''Stay Strong'' /излиза на 13 март по MTV UK, който също се излъчва и в българските кабелни сателите, благодарим ти Kally :)/. Добавихме и една снимка зад кулисите, която можете да видите в галерията ни.

Част 1:

Get More: Music News

Снимки от ''Today Show''

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Добавихме в галерията ни снимки на Деми докато пееше в сутришното шоу, ''Today Show''. Можете да ги видите, като натиснете на бленда по-горе.

Рапарът Dre прави кавър с ''It's Not Over''


Деми пристига в студиото на NBC (06.03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Вчера, 06 март Деми беше снимана с пристигането си в студиото на NBC за да участва в едно от най-известните американски сутрешни шоута, ''Today Show''. Там тя изпя новият си сингъл ''Give Your Heart a Break'', както и ''Skyscraper''. Вижте снимките, като натиснете на бленда по-горе.

вторник, 6 март 2012 г.

''#времезаспане 😊'' (Twitter снимка)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Добавихме нова лична снимка на Деми, която тя публикува днес в Twitter-а си, вижте какво написа:
''#времезаспане 😊''

Деми в ''Today Show'' (06/03)

 Днес, Деми присъства в сутришното шоу, наречено ''Today Show'', тя даде кратко интервю преди да изпее новия си сингъл, ''Give Your Heart a Break'', а по-късно изпя и 1-вия си сингъл от ''Unbroken'', ''Skyscraper''. Вижте ги по-долу:

''Give Your Heart a Break''



''Skyscraper''

Ново видео от ''Stay Strong''

 E!News пусна нов клип със сцени от документалния филм на Деми ''Stay Strong'', който излиза днес. Вижте го по-долу:

Shari Short публикува снимка на Деми в Twitter

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/

понеделник, 5 март 2012 г.

VEVO качиха текстовото видео на ''Give Your Heart a Break''

Исках просто да ви уведомя, че преди няколко часа ''DemiLovatoVEVO'' качиха официалното текстово видео за ''Give Your Heart a Break'', което може би е знак, че видеото ще излезе скоро? Вие как мислите, вижте видеото по-долу:

Качеството е кристално.

неделя, 4 март 2012 г.

Снимка с фен (03/03)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Вчера /03 март/, фен на Деми в Тексас имаше шанса да се снима с нея и вече можете да видите снимка от там. Деми изглежда невероятно. Вижте я, като натиснете на бленда по-горе.

BEST MUSIC VIDEO - PROJECT (DDLovato-Web)

Ето, че дойде време и за третия официален проект на сайта ''DDLovato-Web''. Така, от вас ще се иска да направите нещо като музикално видео към някоя от песните на Деми от 3-тия и албум ''Unbroken'', но разбира се да има някакъв смисъл в клипа не само някакви снимки или т.н. Предпочита се клипа да е с части от музикални клипове на Деми, но може и с други клипове. Клип само със снимки не се предпочита. Няма краен срок, когато реша, че има достатъчно клипове ще избера най-добрите и ще ги публикувам. Изпращайте клиповете на имейл: ddlovatoweb@abv.bg или скайп: music_aidol. Ето и траклиста на албума, а песните можете да чуете от тук:

1. "All Night Long"
2. "Who's That Boy"
3. "You're My Only Shorty"
4. "Together"
5. "Lightweight"
6. "Unbroken"
7. "Fix a Heart"
8. "Hold Up"
9. "Mistake"
10. "Give Your Heart a Break"
11. "Skyscraper"
12. "In Real Life"
13. "My Love Is Like a Star"
14. "For the Love of a Daughter"
15. "Skyscraper" (Wizz Dumb Remix)

Тук можете да видите един пример за официален клип:

Записвайте се!

Интервю за MTV ''10 On Top''

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Наскоро певицата и актриса, Деми Ловато направи интервю за MTV 10 On Top /което се излъчи вчера, 03 март/. Това е седмично шоу в което артисти говорят какво е горещо около тях в момента. Темата за участието на Деми е новия и документален филм, ''Stay Strong'', който излиза на 6-ти март. Вижте видеото по-долу:


Добавихме снимка в MQ качество, вижте я като натиснете на бленда по-горе.

събота, 3 март 2012 г.

Florida Strawberry Festival em Plant City, FL (02/03)

Вчера /02 март/, Деми имаше концерт в Флорида за фестивала на ягодата и изпя някой стари и нови хитове. Тя изглеждаше зашеметяващо, както и новия цвят на косата и. Вижте снимки от там по-долу:

Снимки:
На сцената:
/натиснете снимката за да отидете в галерията/

Зад кулисите:
 /натиснете снимката за да отидете в галерията/

Meet & Greet:
 /натиснете снимката за да отидете в галерията/

Сетлист на шоуто /+видеота/:
My Love Is Like A Star
Skyscraper 1 | 2
Moves Like Jagger (Cover) 1 | 2
Together
Give Your Heart A Break 1 | 2

*скоро ще бъдат добавени нови клипове и снимки от шоуто.

Промо за концерта на Деми в Венецуела


четвъртък, 1 март 2012 г.

Деми на летището в Лос Анджелис (29/02)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Вчера следобед /29 февруари/, Деми беше забелязана на летището в Лос Анджелис. Деми отива за Флорида фестивала ''Florida Strawberry'', който ще се проведе утре /02 март/. Вижте снимките като натиснете на бленда по-горе.

Още снимки от Дисни Ленд (25/02)

 /натиснете снимката за да отидете в галерията/
Излязоха още снимки на Деми от Дисни Ленд на 25 февруари. Вижте ги като натиснете на бленда по-горе.