понеделник, 20 август 2012 г.

Happy 20th Birthday, Demi Lovato! (DDLovatoWeb.com's 2nd Annual Birthday Project)

Вижте видеото по-долу:


Това е клипа ни за проекта за рождения ден на Деми! Благодарим много на включилите се в проекта! Ако искате Деми да узнае, че има фенове в България, изпратете и този клип в Twitter. Дори и да не е на нея, на роднините и, мениджърите и, приятелите и и т.н. Дано ви хареса!

Честит 20-ти рожден ден, Деми!

петък, 17 август 2012 г.

Нов сайт + ЧРД Деми - Информация!

/натиснете на снимката, за да отидете в сайта/
Както може би вече сте видели преди няколко дни отворихме новия ни официален сайт на .COM /www.ddlovatoweb.com/. За сега сайта ни все още е в ремонт и официалното му отваряне ще е на рождения ден на Деми /20-ти септември/. Тогава и ще пуснем клипа с пожеланията ви за рождения ден на Деми. За съжаление, не много от вас изпратиха графики и има само едно видео от фен. В понеделник също сайта ни ще има нов дизайн + много нови секции. Ще се обновява ежедневно. Надяваме се промо клипът ни за сайта да ви хареса, защото положихме много труд. Искаме да се извиним, че не публикувахме няколко седмици. Отново ви напомняме, че днес е последен ден за записване в проекта и ако искате да се запишете, направете го от ТУК. Приятен ден!

ПОСЛЕДЕН ДЕН: Втори ежегоден проект за рождения ден на Деми!

/натиснете снимката, за да отидете в сайта на проекта/
Здравейте! Ето, че дойде време и да обявим началото на ежегодния ни проект за рождения ден на нашият идол, невероятната - Деми Ловато.
 Тази година проекта ще е малко по-различен от миналогодишния.. вече имаме официален сайт за проекта и вече ще трябва да се записвате в специална страница. За да се запишете, натиснете на бледа, който можете да видите по-горе. Много сме щастливи, че миналогодишния проект се разви и приключи добре, така че се надяваме и тази година да не сме по-назад. Проекта ще се осъществи със сътрудничеството на http://demidevonnebg.blogspot.com/. Всеки, който посещава сайтовете ни, би трябвало да се запише само и единствено за нашето момиче Деми Ловато. Всички неща, изпратени от вас, ще бъдат събрани във един клип, който един ден преди рождения ден на Деми ще се изпрати на близки на нея и на самата нея, за да има поне малък шанс, тя да го видите точно на рождения и ден. Надяваме се много от вас да се присъединят, както направихте миналата година. За да видите правилата и условията натиснете тук. Приятен ден <3!