вторник, 20 декември 2011 г.

Обратно броене до клипа на ''Give Your Heart a Break''

 Предпочитаната от нас певица, Деми Ловато, вече има голям списък от видео клипове в кариерата и, която вече е повече от 10 години, помните ли ги? Деми Ловато България ви предоставя възможността да ги видите отново, чрез списък, насладете се на клиповете, докато излезе клипа към ''Give Your Heart a Break''.
1. Moves Me: Преди да започне работа в Дисни, Деми се опита да започне музикалната си кариера с албума ''Be Like A Pop Star with Demi Lovato'', който е направен през 2004 г., когато певицата беше на около 12 години.


2. Shadow: Въпреки че не е официално видео, записът на ''Shadow'' в стария американски сериал ''Quando Toca o Sino'' /As The Bells Rings/ се счита за клип към песента, защото тя е от саундтрака на сериала.


3. This Is Me: Една от основните песни от саундтрака към първият филм на Деми ''Camp Rock'', може би е една от най-известните песни на певицата, тъй като повечето и фенове я знаем от филма.


4. We Rock: Песента изпята от всички актьори в Camp Rock, включително и Деми, също имаше клип, с участието на някой известни личности като Селена Гомез и Мичел Мусо.


5. Our Time Is Here: Песента присъства в саундтрака на филма и се появява в допълнителна сцена от филма. Някой фенове го смятат за официално видео.


6. That's How You Know: Тази песен е записана от Деми за албума ''Disney Princess Mania''. Тя излиза през 2008 г. в ''Disney Channel Games'' и след това е записано официалното видео.


7. Get Back: Това е първият сингъл от първия официален солов албум на певицата, ''Don't Forget''. Клипа излезе на 28 август 2008 г. и има над 15 милиона гледания в YouTube.


8. La La Land: Една от песните написани от Деми с Джонас Брадърс, е втория сингъл от албума, ''Don't Forget''. Клипа има цели 65 милиона гледания в YouTube и е най-гледания клип на Деми.


9. Lo Que Soy: Това е испанската версия на песента ''This Is Me'' и е излезе през февруари 2009 година. Бразилия беше първата държава, която имаше възможността да види клипа по Дисни Ченъл.


10.Don't Forget: ''Don't Forget'' е 3-тия сингъл от албума наречен със същото име. Има повече от 20 милиона гледания в VEVO.


11. One And The Same: Видео клипът е част от филма ''Princess Protection Program'' с Деми и Селена. Това е единствения сингъл от продукцията на Дисни.


12. Here We Go Again: Видеото е записано в началото на юни, 2009 и излиза на 19 юли, същата година. Това е първият сингъл от албумът ''Here We Go Again'' и има над 10 милиона гледания.


13. Send It On: Клипа на Деми Ловато, Майли Сайръс, Джонас Брадърс и Селена Гомез за ''Friends For Change'' стартира на 11 август, 2009 г.. Клипа също има и коледна версия /вижте я от тук/.


14. Gift Of a Friend: Клипа е включен към саундтрака на филма ''Зън и изгубеното съкровище''. Има над 9 милиона показвания.


15. Remember December: Клипа е втория и последен сингъл от ''Here We Go Again'', има повече от 16 милиона показвания.


16. Make A Wave: Видеото е дует с Джо Джонас и е за програмата ''Friends For Change''. Излезе на 14 март, 2010 г.


17. We''ll Be A Dream: Видеото е записано с We The Kings и излезе на 22 април, 2010 в САЩ.


18. Can't Back Down: Първият видео клип от втория филм на ''Camp Rock'', който излезе през април, 2010.


19. It's On: Това е втория сингъл от ''Camp Rock 2: The Final Jam'' и излиза на 11 май, 2010 г.


20. Wouldn't Change a Thing:  Песента е издадена като сингъл през юли, 2010 и е дует на Деми и Джо.


21. It's Not Too Late: Сцената е била изтрита от втория филм на ''Camp Rock'', но скоро след това се намира в извън щатски Дисни Ченъл.


22. Bounce: Дует с Джонас Брадърс, който излиза на 16 октомври, 2010 г.


23. Me, Myself And Time: Първото изпълнение на песента е в ''Съни на алеята на славата'', също и е официален клип, който излиза на 16 април, 2010.


24. Work Of Art: В чест на Хелоуин клипа беше записан за специалния хелоуински епизод на ''Съни на алеята на славата''.


25. What To Do: Третият и последен сингъл на Деми за ''Съни на алеята на славата'', преди напускането и към песента ''What To Do''.


26. Skyscraper: ''Skyscraper'' е първият сингъл от третия студиен албум на Деми, ''Unbroken''. Неговият клип беше записан на 16 юни, 2011 в пустинята в САЩ и дебютира на 13-ти юли, 2011 по MTV и на следващия ден в VEVO. Днес видеото има близо 40 милиона гледания.


Кой от всички 26 клипа ви харесва най-много? Коментирайте в чат кутията. Остава да чакаме с нетърпение 27-мия клип на Деми, ''Give Your Heart a Break''.

Няма коментари:

Публикуване на коментар