вторник, 30 август 2011 г.

Hollywood Life: Джо и Деми се преструват на щастливи

 Джо Джонас и Деми Ловато разпалиха връзката си, но те не бяха истински щастливи!!! Експертите казват, че телата им не са били радости да се срещнат. Всеки знае, че Джо и Деми са минали по голям път заедно. Преди година те дори бяха гаджета. Преминали са през много трудности заедно, но все пак пътищата йм се разделиха, когато скъсаха и Деми Ловато влезе в рехабилитационна клиника. Да видиш бившият си не винаги е добре. Джо Джонас, които е на 22 години и Деми Ловато, която е на 19 години са се срещтнали още на снимачната площадка на Рок Лагер. Познават се още от деца. Почти невъзможно е след всичко да бъдат в една и съща стая. Въпреки това на 28 Август те се срещнаха на тазгодишните награди Video Music 2011. И двата "позираха" и се преструваха, че им е хубаво да се видят. Може би не толкова за себе си, отколкото за феновете им. И двамата изглеждаха, че са се сдобрили но експерта Винсент Харис сподели пред нас следното:
Когато някой се чувства щастлив, той изпитва истински чувства от радост вътре в сърцето си. Усмивката му изниква автоматично и мускулите около очите се свиват, така че да причинят "пачи крак" на бръчки по ъгълите на очите. Това нещо не го виждаме на снимките. Те просто се усмихваха един на друг за интереса на другите. Но от вътре всъщност им е неприятно да са един до друг.
Влизането на Ловато в клиника също може да бъде причина тялото й така да говори. Тя днес е излязла и се чувства по-щастлива от всякога, но срещата й с Джо не повлия добре. Специалистът Санджай Бърнан сподели:
Джо и Деми изглеждат сякаш са приятели, но съзнанията им се молят през цялото време да се отдалечат един от друг. Може би Джо е малко отблъскващ тъй като е прекалено религиозен, а Деми е влизала в клиника и дори е правила опит за самоубийство. Изглежда те вътрлешно се борят страшно много с лицата си да изглеждат щастливи но усмивките им са фалшиви.
А според д-р Лилиан Глас, Джо и Деми не могат да прекарат много време заедно дори и в бъдеще.
Джо и Деми търсят различни посоки, което показва, че нещо между тях нещо е наред. Това те е добър знак. Но останалата част от снимките изглеждат щастливи, но това е принудително щастие..ако въобще може да се нарече щастие. Има известно напрежение помежду им. И двата се чувстват различно емоционални.
Съгласни ли сте с експерти?

Няма коментари:

Публикуване на коментар