сряда, 21 септември 2011 г.

Деми казва пред MTV че иска да пусне кънтри албум!

 
 Деми Ловато гордо се обявява за ''Несломена'' в новия си албум, който излезе точно сега, особено казва, че водещия и сингъл ''Skyscraper'' описва пътуването през което е минала след лечението и. След като Ловато обяви излизането на албума и в заглавията на вестниците ще се напълнят с личния и професионалния и живот. Албума е смесица от силни балади и от друга страна някой по-закачливи песни.
''Мисля, че съм пораснала, но не прекалено много,'' казва Ловато пред MTV News. Тя расте с феновете си. Тя вече не е дете, но пък и не е станала все още жена. Тя е в етап да разбере коя е, точно като нейните фенове. В миналото Ловато пееше повече рок отколкото R&B. 
''Този албум е определено повече поп,'' каза тя. ''Израснала съм докато слушам R&B и по-малко поп.
Настоящата и промяна в жанра не е краят на еволюцията на Деми като певица по какъвто и да е начин. ''Обичам да експериментирам с музиката ми,'' каза тя. ''Някой ден, шегувам се, но всъщност съм доста сериозна може да дойда с кънтри албум. Искам да направя всичко. Обичам музика и обичам всички видове музика, бих се радвала, ако този албум се осъществи.'' 

Няма коментари:

Публикуване на коментар