четвъртък, 12 юли 2012 г.

1 година ''Skyscraper''!


Да! Точно преди една година в полунощ на 12 юли, 2011 година беше премиерата на първият сингъл на Деми ''Skyscraper'' от последния и албум ''Unbroken''. Песента беше пусната за първи път по радиостанция On Air with Ryan Seacrest. Много известни личности поздравиха Деми за невероятната песен като Селена Гомез, Кейти Пери, идолът на Деми - Кели Кларксън и много други. Сингълът беше много важен за всички Ловатици, защото беше първата песен на Деми след излизането и от клиниката. Веднага след премиерата на песента в iTunes тя се изкачи до номер 1 в класацията им.
''Skyscraper'' дебютира на 10-то място в Billboard Hot 100 с 176 000 продадени копия през първата седмица на премиерата. Що се отнася до 2012, ''Skyscraper'' вече продаде повече от един милион копия в САЩ и повече от 1 750 000 по света! Това означава, че песента се превърна в най-продавания и сингъл до момента. Освен това спечели и награда ''Summer Song'' на Teen Choice Awards 2011. Ловато също записа испанска версия на песента, ''Rascasielo''.
Деми изпя песента за пръв път на живо на ''Do Something Awards 2011''. Това беше първото изпълнение на живо на Деми след престоя и в клиниката. Що се отнася за клипа към песента, той е бил заснет в Bonneville Salt Flats, а премиерата му беше един ден след световната премиера на песента на 13-ти юли 2011 година. Вижте клипа към песента, който събра 60 милиона гледания, по-долу:

HAPPY SKYSCRAPER DAY!

Няма коментари:

Публикуване на коментар