понеделник, 23 юли 2012 г.

Teen Choice Awards 2012

На 22-ри юли /снощи/ сцената на Gibson Amphitheatre в Universal City в Калифорния беше разтърсена, защото се състояха ежегодните награди ''Teen Choice 2012''. Наградите, които започнаха в 21:00 часа /Американско време/ и 01:00 часа /Българско време/, донесоха много емоции на всички фенове, но най-вече на Ловатиците, защото нашата идолка Деми Ловато беше водеща, заедно с Kevin McHale - актьор от Glee. Натиснете на ''прочетете още'', за да видите снимки и клипове от шоуто.


Коментар за представлението на Деми:
Още преди Деми да се появи на наградите, феновете и бяха адски развълнувани и направиха тема тендация: ''Demi Gonna Rocks TCAs'' /''Деми ще разтърси TCA''/. Деми не беше първата, която се появи на събитието, но когато се появи всички видяхме колко по-различно и пъстро беше облечена, с къса рокля, черни високи токчета, заедно с опашка.
Деми се появи на сцената на шоуто, заедно с Кевин, все още със същите дрехи като на червения килим. Не забравяйте, че тя се състезаваше в категориите Love Song /с ''Give Your Heart a Break''/, Summer Song /с ''Give Your Heart a Break''/, Music Star Female и Twit.
След малко коментари и шеги, често срещани сред водещите на такива събития, Деми смени дрехите си, както и Кевин и шоуто продължи с връчването на няколко награди и с някой танцови изпълнения, а също и музикални.
Последното облекло от Деми беше - с развързана коса, черна рокля и кожено черно яке. Тя беше с това облекло докато връчи наградата на ACUVUE Inspire Award на Miranda Cosgrove. За край на шоуто, Деми получи сърфборд - наградна статуетка - за Music Star Female /Музикална звезда жена/ и за Най-добър Туитър. След победата, Ловатиците направиха теми тендации като ''Congrats Demi'' /''Поздравления Деми''/ и ''Lovatics Are Proud Of Demi'' /''Ловатиците се гордеят с Деми''/. Други победители във вечерта бяха: Майли Сайръс, Selena Gomez & The Scene, Джъстин Бийбър, Twilight Saga, The Hunger Games, Carly Rae Jepsen, One Direction и Тейлър Суифт.
Вижте снимки от наградите, като натиснете на минимизираните изображения по-долу:

На червения килим:


На сцената:


Зад кулисите:


Репетиции /21-ви юли/:
 

Вижте цялото шоу малко по-долу:

Част 1:



*Публикацията е в процес на разработка и скоро ще се добавят нови снимки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар