вторник, 5 юли 2011 г.

Бразилските сайтове говорят за ''Skyscraper''

Yes!Teen: Сега вече наистина има как да отпразнуваме завръщането на Деми Ловато към музикалната си кариера! Момичето заяви в туитър, че е завършило новото си CD и сега ще записва видео на новата си песен Skyscraper. Въпреки, че видеото не е дебютирало все още, ние можем да бъдем сигурни, че Деми ще е много красива като съдим по новата обложка на сингъла.
Caprice: Всички, които чакат да чуят новият сингъл на Деми Ловато, трябва да знаят, че е към края си. Е, новият сингъл на Деми се нарича Skyscraper и дебютира на 19 Юли. Излезе  в интернет обложката на сингъла и на снимката, Деми Ловато изглежда много красива..по средата на пустинята, където се снима клипа. Само след илизането на обложката, феновете й се събраха и направиха темата "ProudOfLovato" /Горди с Ловато/ тенденция. Певицата го видя и каза следното "Благодаря ви, хора! Обичам ви!" Не е ли сладко??
Todateen: О, боже!!! Деми Ловато публикува корицата на новата си песен.  След дълго чакане тя обяви името му - Skyscraper. Сингълът се очаква да дебютира на 19 Юли!
Ego: Деми Ловато едва дочака 3 Юли да покаже на всичките си фенове корицата на новият си сингъл. Певицата на 18 години изглежда много развълнувана: ''Не съм първата, но дами и господа, тук е корицата на следващия ми сингъл.'' В средата на юни тя записа видеото към "Skyscraper'' и благодари на феновете си: ''Много съм ви благодарна нямаше да мога да го направя нищо без вас'', каза тя.
Popline: Обратното броене до завръщането на Деми Ловато вече свърши. Певицата разкри през уикенда корицата на новия си сингъл "Skyscraper''. Според сайта Amazon, песента ще е излезе  на 14 юли. Това е първата официална песен на певицата след хоспитализацията през ноември миналата година.
Cifraclub: Деми Ловато работи по новия си албум и първия си сингъл ''Skyscraper'', който е на път да дебютира. В нощта на неделя /3 юли/, певицата съобщи: ''Не съм първата, но дами и господа, тук е корицата на следващия ми сингъл.'' ''Skyscraper'' ще бъде първата песен на Деми след лечението и. Тя каза, че песента описва пътуването през което е преминала след рехабилитацията и че хората могат да преодолеят трудностите. Парчето ''Skyscraper'' ще излезе на 14 юли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар